Sosyal Medya

Coğrafyamız

Siyonist Yazar: “En Büyük Kazancımız Hamas’a Karşı Arapları Yanımıza Çekmemiz”

İran’ın kendileri için artık bir tehdit oluşturmadığını belirten Siyonist Yazar: “En Büyük Kazancımız Hamas’a Karşı Arapları Yanımıza Çekmemiz”



Siyonist iÅŸgal rejimindeki siyasi analist, iÅŸgal rejiminin son yıllarda elde ettiÄŸi en büyük kazanımın Kahire ile yakınlaÅŸması, Arap ülkelerini Hamas’a karşı yanına çekmesi ve Ä°ran tehdidini sona erdirmesi olduÄŸunu belirtti.

Arap ülkeleri konusunda uzman Siyonist gazeteci ve siyasi analist Zvi Bar’el, Ä°srail’in bir yılı kazanımlarla geride bıraktığını belirterek, bu kazanımların en büyüÄŸünün bütün Arapları Hamas hareketine karşı birleÅŸtirmesi, Kahire ile yakınlaÅŸması ve bütün dünyayı IÅŸid’e karşı birleÅŸtirmesi olduÄŸunu ifade etti.

Filistin Yönetimi'nin konumunu da deÄŸerlendiren Bar’el, Gazze savaşı esnasında Batı Yaka’da üçüncü bir intifadanın bastırılması konusunda Filistin Yönetimi'nin Ä°srail istihbarat birimleriyle koordineli çalıştığını söyledi.

Amerika-Ä°ran yakınlaÅŸması nedeniyle Ä°ran’ın Ä°srail için artık bir tehdit oluÅŸturmadığına dikkat çeken Siyonist yazar, Ä°ran’ın nükleer silahları ile ilgili görüÅŸmelerin sürdüÄŸüne dikkat çekti.

FÄ°LÄ°STÄ°NHABER

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.